Balanç

Eduardo Tobaruela (Guanyem Viladecans): "La participació ciutadana i la transparència són essencials"

El secretari general de la formació prioritza les polítiques socials i educatives al municipi

1
Es llegeix en minuts
L.M. / VILADECANS

“Després de dos anys de govern municipal, el nostre grup fa una valoració positiva de la feina feta fins ara”, assegura Eduardo Tobaruela, secretari general de Guanyem Viladecans en fer balanç de la primera meitat d'aquest mandat.

“Som una oposició constructiva i oberta al diàleg, que facilitem acords en la majoria de mocions presentades al Ple”, explica Tobaruela, entre les quals destaca les presentades contra el TTIP o els plans locals a favor del col·lectiu LGTBI o contra l'assetjament escolar.

El secretari de Guanyem Viladecans recorda que “també hem sol·licitat informació a l'equip de govern sobre els plans urbanístics i participem activament en la comissió sobre el Polígon Centre”. Per Guanyem Viladecans “la participació ciutadana i la transparència són essencials, i les nostres demandes van en aquest sentit, sens dubte s'hi està treballant però encara queda camí per recórrer”.

“Ens queden dos anys de molta feina per consolidar el projecte polític, però no ens falten ganes i motivació”, assegura Tobaruela, qui insisteix que “seguirem prioritzant les polítiques socials en un context econòmic difícil per a les famílies de Viladecans i l'educació, fonamental per lluitar contra la desigualtat”.

Notícies relacionades

Per això, “enfrontem aquests reptes per al nou curs polític des de la humilitat i el nostre compromís amb la ciutadania de Viladecans”, remarca Tobaruela.

Més notícies de Viladecans