Turisme

Viladecans The Style Outlets, distingit com a Punt d'Informació Turística

El Consorci del Baix Llobregat acredita el centre com a espai de referència

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Viladecans The Style Outlets ha sigut distingit pel Consorci del Baix Llobregat amb l'única credencial de Punt d'Informació Turística (PIT) de Viladecans aquest 2017. El programa PIT es va iniciar el mes de setembre passat i, durant tot el procés, l'Outlet ha participat en un pla formatiu per oferir la millor atenció al visitant i disposar d'informació de tota l'oferta turística comarcal.

Joan Más, gerent de Viladecans The Style Outlets, assegura que aquesta credencial “reafirma l'aposta del centre per fomentar el turisme al Baix Llobregat, així com per generar sinergies amb agents locals i entitats d'altres punts d'interès de Catalunya per contribuir a la dinamització turística”.

En aquest sentit, el centre ja col·labora amb el Baix Llobregat Convention Bureau i altres actors de la comarca, Viladecans o la Diputació de Barcelona, entre altres, i manté acords amb creuers, més de 100 hotels de Barcelona i voltants, operadors turístics nacionals i internacionals i agències de viatges a través de la seva associació Acave.

Notícies relacionades

Viladecans The Style Outlets ha merescut la distinció com a Punt d'Informació Turística, ja que posa a disposició del visitant informació detallada dels llocs d'interès de la comarca i de Barcelona, a més d'una actualitzada oferta de mapes, guies, vídeos i tiquets que promocionen la cultura, la gastronomia i el paisatge de la regió.

Más notícies de Viladecans