Finalitzen les obres de l'edifici d'Urgències de l'Hospital de Viladecans

L'actuació respon als requeriments del projecte de reforma i ampliació del centre sanitari

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

La darrera fase de les obres d'adequació de l'estructura de l'edifici d'Urgències de l'Hospital de Viladecans ha finalitzat. Els treballs, necessaris per respondre als requeriments del projecte de reforma i ampliació del centre, es van iniciar el passat 9 de maig.

En el decurs de les obres, dividides en sis fases, l'Hospital de Viladecans va disposar de mesures per reduir al màxim possible els inconvenients que poguessin trobar-se els usuaris del Servei d'Urgències, com ara la senyalització de recorreguts alternatius d'entrada i sortida, la col·locació de cartells informatius, l'adaptació del mobiliari a les necessitats de cada fase del projecte i el reforç de l'atenció del personal del centre a les consultes.

Notícies relacionades

La col·laboració de tots aquests dispositius ha sigut fonamental per completar els treballs de millora amb el menor impacte possible sobre els ciutadans, així com dels mateixos usuaris i professionals a l'hora de respectar les indicacions de seguretat de les obres i les indicacions dels seus responsables tècnics.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Hospitals