Homenatge

Viladecans ret homenatge als olímpics que van participar a Rio i a Barcelona'92

La Nit de l'Esport homenatja els 93 competidors que van fer podi en 19 modalitats esportives diferents

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

La Nit de l'Esport de Viladecans reconeix l'excel·lència de 93 esportistes de totes les edats i de 19 esports diferents que van aconseguir quedar entre els tres primers llocs de la seva lliga o competició durant la temporada 2015-2016. Aquesta festa, a més, va servir per felicitar els quatre viladecadencs que van participar en els Jocs de Rio i recordar els que ho van fer als jocs de Barcelona, dels quals aquest any se celebra el 25è aniversari.  

Entre els primers, es trobaven els atletes Carles Castillejo i Beatriz Pascual, la ciclista Beatriz Gómez i el nedador Antonio Arroyo. Entre els participants a les Olimpíades de Barcelona, es trobaven els jugadors de beisbol Xavier Camps, Félix Manuel Cano, Enrique Cortés i Juan Manuel Salmerón, els marxadors Emilia Cano, Mari Cruz Díaz i Valentí Massana, el tirador d'esgrima Joan Pastor i el boxejador Óscar Palomino.

Durant la jornada també van rebre l'homenatge del món esportiu viladecadenc, de manera especial, Montse Urbea, guanyadora de la carrera ‘Desert Run’ i cinquena a l'‘Everest Trial Race’; Alba Maria Mesa, nedadora del Club Natació Viladecans durant 25 anys, i el directiu Antonio Amigó, del Club Bàsquet Viladecans-Unió Esportiva Sant Gabriel, actual president d'honor del club.

Notícies relacionades

A més dels homenatges, la Nit també va recordar que fa 25 anys Viladecans va ser subseu olímpica de beisbol. “Va ser el 1992 quan Viladecans va aprofitar una ocasió històrica, tant pel que fa al desenvolupament de la ciutat -amb les construccions de l'estació de tren, l'autopista C-32, el parc esportiu de Torre-vermella o l'estadi de beisbol- com pel que fa a l'esport local”, recorden des de l'Ajuntament. “Aquella fita va suposar un gran pas endavant per a la ciutat: assumir una cultura esportiva que ha donat pas a l'excel·lència que es dibuixa any rere any a la Nit de l'Esport”, van concloure.

Més notícies de Viladecans