Dia de la Dona

La Carrera de les dones de Viladecans reivindica la igualtat de gènere

L'atleta paralímpica Mari Carmen Paredes guanya aquesta tercera edició amb més de 700 participants

viladecans

viladecans

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

La 3ª Carrera de les dones ha inundat aquest diumenge, 5 de març, els carrers de Viladecans per a reivindicar el paper de la dona en la societat actual. Sota el lema "Que la igualtat no et detingui" l'organització ha destacat la necessitat d'arribar a assolir la igualtat de gènere. 

Montse Urbea, membre de l'organització de la cursa, assegura que aquesta ha estat “un autèntic èxit per la participació i perquè la gent s'ho ha passat bé, que és el que nosaltres volíem”.

La carrera ha tingut un recorregut de 5 quilòmetres i hi han participat gairebé 700 persones, més que l'any passat. Malgrat que també han pogut participar-hi homes, només s'han comptabilitzat els temps i s'han entregat premis a les dones participants. 

La guanyadora absoluta ha estat l'atleta paralímpica Mari Carmen Paredes qui assegura que “ha estat difícil perquè hi havia molt bones competidores i per l'inici amb desnivells de la carrera”. Per la seva banda, Mònica Gascón, guanyadora de la categoria sènior, reivindica que aquest tipus d'esdeveniments s'han de “donar més i més sovint per reivindicar el paper de la dona”.

Notícies relacionades

Per la seva banda, l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, se suma a la reivindicació d'“aquest dia tan important per la igualtat de les persones”.

Més notícies de Viladecans