Educació

Viladecans escull prototips per al projecte europeu d'entorns personals d'aprenentatge

Diversos centres educatius del municipi i tres altres ciutats europees testejaran durant set mesos les propostes finalistes

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Viladecans ha acollit la trobada del projecte IMAILEon s'han elegit els dos prototips que es provaran en diverses escoles. Els representants de Suècia, Finlàndia, Alemanya, Hongria, Àustria, Portugal i Espanya encaren així una nova fase d'aquest innovador projecte europeu de R+D en l'àrea de l'educació que busca desenvolupar entorns personals d'aprenentatge que faciliti els estudiants aprendre i adquirir competències de manera personalitzada a través de la tecnologia.

El projecte IMAILE se centra en la creació d'un prototip d'Entorn Personal d'Aprenentatge o EPA. Els EPAs són conjunts d'eines, fonts d'informació, connexió i activitats que s'usen per aprendre de manera individualitzada. És a dir, s'utilitzen les últimes innovacions tecnològiques perquè siguin els propis alumnes els que gestionin i planifiquin el seu temps i els seus continguts.

 

Notícies relacionades

Una vegada passades les fases més complexes, s'han presentat les dues propostes que a partir del mes de març es testejaran als centres educatius de 4 ciutats europees, entre elles, Viladecans. Diverses escoles de la ciutat treballaran amb els prototips finalistes durant uns set mesos.

Més notícies de Viladecans