EDUCACIÓ

La Fundació Agbar ajuda joves de Viladecans a traçar el seu futur professional

Amb aquesta mesura es vol potenciar l'èxit escolar entre els alumnes i evitar l'abandonament escolar

1
Es llegeix en minuts
EFE / VILADECANS

La Fundació Agbar i l'Ajuntament de Viladecans ajudaran per segon any consecutiu joves d'entre catorze i 16 anys d'aquesta localitat a descobrir en què són "únics" i a traçar el seu futur acadèmic i professional.

Ho faran mitjançant la segona edició del programa "Són Especialistes". L'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, i el director general d'Aigües de Barcelona i patró delegat de la Fundació Agbar, Ignacio Escudero, ja han firmat el conveni de col·laboració en la iniciativa.

Tots dos han apuntat que amb aquesta mesura es vol potenciar l'èxit escolar entre els alumnes i evitar l'abandonament escolar, que afecta gairebé un terç dels joves d'Espanya que es troben en edat de completar els estudis obligatoris, una xifra que representa el doble de la mitjana europea.

Notícies relacionades

El projecte s'ha implementat per segon any consecutiu a nou centres escolars de Viladecans. Es basa en un model d'acompanyament educatiu, en què el professorat facilita el descobriment de les habilitats i talents de cada un dels alumnes, destacant i potenciant el que els fa únics. 

Més notícies de Viladecans

Temes:

Agbar Joves