Consells de decoració

Vuit maneres que el teu bany petit sembli enorme

Vuit maneres que el teu bany sempre faci bona olor, segons una famosa ‘tiktoker’

¿Per què la gent està tirant sal pel lavabo a la nit?

Vuit maneres que el teu bany petit sembli enorme

Freepik / @ mrsiraphol

1
Es llegeix en minuts
Pedro G. Cuesta

Quan es té una vivenda petita, se sol preferir que la sala d’estar i els dormitoris siguin més grans que el bany. Fins i tot la gent sol voler una cuina àmplia, on càpiga una taula i cadires.

És per això que, si estàs pensant a donar un toc nou al teu bany, pots trobar un munt de trucs per aconseguir que sembli més gran del que és en realitat. I sense necessitat de fer una gran reforma ni de destinar-hi gaires diners.

Notícies relacionades

Aquí hi ha alguns consells detallats per fer que un bany sembli més gran:

  1. Utilitza colors clars a les parets i a les rajoles per crear una sensació d’amplitud. Els colors suaus com el blanc, el beix o el gris clar són ideals.

  2. Instal·la un mirall gran en una de les parets per ampliar la percepció visual de l’espai. Un mirall de doble cara també és una bona opció per augmentar la sensació de profunditat.

  3. Opta per mobles de línies simples i minimalistes. Els mobles de bany on s’ubiquen les piques o lavabos amb calaixos i portes abatibles ocultaran els objectes (cosa que farà que la superfície del damunt estigui buida i sembli més gran) i així estalviaràs espai.

  4. Instal·la una dutxa o banyera de mida moderada en lloc d’una de gran, ja que una peça gran consumirà més espai i pot fer que el bany sembli més petit.

  5. Evita la sobrecàrrega d’objectes i accessoris. Mantenir el bany sense gaires objectes i organitzat augmentarà la sensació d’amplitud.

  6. Instal·la llums indirectes al sostre o darrere del mirall per crear un ambient suau i agradable.

  7. Utilitza rajoles de mida moderada i evita els patrons cridaners, ja que aquests poden fer que el bany sembli més petit.

  8. Utilitza vidres transparents a les portes de la dutxa i banyera per crear la il·lusió d’un espai més ampli.

Amb aquests trucs, senzills i barats, pots fer que el teu bany sembli més gran i més acollidor sense haver-hi de fer grans canvis o inversions.