Cuina saludable

El truc infal·lible d’Arguiñano per rentar correctament el bròcoli

És molt important rentar bé les verdures abans de consumir-les per eliminar tota resta de terra o insectes.

  • Compte: aquests són els aliments que mai has de rentar

El truc infal·lible d’Arguiñano per rentar correctament el bròcoli
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rentar les verdures és un pas molt important abans de cuinar-les i consumir-les. Perquè poden contenir restes de terra, insectes o químics com pesticides, entre altres elements indesitjats.

Karlos Arguiñano té un mètode molt senzill per rentar correctament el bròcoli i l’ha explicat en el seu programa ‘Cuina Abierta’, a Antena 3. Els passos a seguir són els següents:

  1. Omplir un bol gran amb aigua

  2. Afegir un rajolí de vinagre blanc

  3. Tallar poms de bròcoli i anar afegint-los d’un en un al bol amb la barreja

  4. Remoure el bròcoli en la barreja d’aigua i vinagre

  5. Escórrer el bròcoli