Cuina saludable
El truc infal·lible d’Arguiñano per rentar correctament el bròcoli
És molt important rentar bé les verdures abans de consumir-les per eliminar tota resta de terra o insectes.
Compte: aquests són els aliments que mai has de rentar

Rentar les verdures és un pas molt important abans de cuinar-les i consumir-les. Perquè poden contenir restes de terra, insectes o químics com pesticides, entre altres elements indesitjats.
Karlos Arguiñano té un mètode molt senzill per rentar correctament el bròcoli i l’ha explicat en el seu programa ‘Cuina Abierta’, a Antena 3. Els passos a seguir són els següents:
Omplir un bol gran amb aigua
Afegir un rajolí de vinagre blanc
Tallar poms de bròcoli i anar afegint-los d’un en un al bol amb la barreja
Remoure el bròcoli en la barreja d’aigua i vinagre
Escórrer el bròcoli
Temes:
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Famosos Tamara Falcó i Íñigo Onieva posposen la seva boda
- Previsió El Meteocat avisa: el fred intens arribarà «bruscament»
- Congrés de la formació EUiA s’independitza dels Comuns i ultima l’aliança amb ERC
- Turó de la Rovira L’amiant de les barraques amarga el mirador més popular de Barcelona
- Apunts polítics Els comptes (electorals) d’Illa i Aragonès
- Club d’Educació i Criança d’EL PERIÓDICO No llegeixis aquest llibre si estàs embarassada (devora’l després de parir)
- Actualitat Directe | Últimes notícies sobre la guerra entre Rússia i Ucraïna
- Art i llum Festival Llum Barcelona 2023: afectacions al trànsit i accés
- Art i llum Festival Llum Barcelona 2023: dates, mapa i novetats