Amb poques calories

Aquest és l’aliment que supera la taronja en vitamina C i pot ajudar-te en la teva pèrdua de greix

És ric en antioxidants i facilita l’absorció del ferro

Aquest és l’aliment que supera la taronja en vitamina C i pot ajudar-te en la teva pèrdua de greix
1
Es llegeix en minuts
G. M.

Els vegetals han de ser la base de la nostra dieta. Un d’aquests és el kiwi, una fruita que resulta una gran font de vitamina C. De fet, n’aporta el doble que la taronja. Per això, és molt interessant incloure-la en la nostra alimentació, sigui quin sigui el nostre objectiu a nivell físic. 

Beneficis de la vitamina C

La vitamina C –o àcid ascòrbic– és un gran antioxidant que facilita l’absorció del ferro a nivell gastrointestinal.

El recomanable és ingerir cada dia entre 75 i 90 mg d’aquesta vitamina. Un sol kiwi ja aporta aquesta quantitat de vitamina C, de manera que amb la ingesta d’una peça diària ja cobriríem aquest requeriment.

Pèrdua de greix

Així mateix, pot resultar especialment atractiu consumir kiwis si ens trobem en un moment en què intentem perdre greix. Si bé cap aliment és aprimador, menjar aquesta fruita pot ajudar-nos a aconseguir un dèficit calòric, ja que té poques calories: conté una mitjana de 80 kcal per cada 100 grams. Això sí, sense deixar incloure en la nostra dieta altres aliments perquè el conjunt sigui equilibrat i no tinguem carències nutricionals.

Notícies relacionades

Cal recordar que la pèrdua de greix només s’aconsegueix quan hi ha dèficit calòric. És a dir, quan es consumeixen menys calories de les que es gasten. No obstant, és important fer-ho sota la supervisió d’un professional de la nutrició que vetlli perquè aquest procés es porti a terme de manera saludable

Receptes amb kiwi

La manera més interessant de menjar fruites és fent-ho amb la peça sencera, sense esprémer o triturar, i crua. En el cas del kiwi, aquestes són algunes bones opcions per consumir-lo:

  • La peça sencera com a berenar, postres o entre hores

  • Barrejat amb iogurt natural sense sucre –es poden afegir altres fruites o fruita seca–

  • A trossets en una amanida