Per combatre el fred

La ‘xemeneia’ barata de Lidl perfecta per a les festes de Nadal

L’estufa redueix les emissions de CO2 i aconsegueix un efecte de llenya cremant

La ‘xemeneia’ barata de Lidl perfecta per a les festes de Nadal

LIDL

1
Es llegeix en minuts

La xemeneia ja no és un luxe acatat només als que viuen en una casa, ara ja hi ha alternatives per als que viuen en un pis o una casa petita que no pot acceptar la instal·lació complexa i l’espai dedicat a la xemeneia.

Amb l’arribada de les festes de Nadal i el fred d’hivern les estufes, calefactors i xemeneies comencen a encendre’s diàriament i les diferents marques que comercialitzen aquests productes treuen els seus productes estrella en calefacció. Per això, Lidl ha tret a la venda un model de ‘xemeneia’ totalment innovador: es tracta d’una estufa amb forma de xemeneia.

Aquesta té un efecte de llenya cremant, per la qual cosa es podrà visualitzar les flames, però sense els inconvenients propis del foc. A més compta amb termòstat regulable amb dos nivells de calor i té una potència nominal d’entre 1.750 i 1.950 w. Però el seu ús no es limita només com a calefactor, també es pot utilitzar com a il·luminació ambiental amb les flames.

Així, té unes mides de 38 x 23 x 51 centímetres i pesa 5,35 quilos i té un preu de 49,99 euros.

Estufa de pellets

Aquest tipus de ‘xemeneia’ es denomina estufa de pellets, i és un nou concepte per escalfar la casa amb una biomassa que permet estalviar diners i emissions de CO2.

Notícies relacionades

Podem trobar-les en altres botigues com Leroy Merlín o Carrefour, que també disposen d’hidroestufes, o termoestufes, que tenen un forn incorporat perquè es pugui cuinar al mateix temps que un s’escalfa.

I també existeixen les estufes de pellets canalitzables, més focalitzades a la calefacció de la casa.

Temes:

Lidl Nadal