Treball en Barcelona

Si busques feina a Barcelona, aquí pots trobar més de 300 ofertes d'ocupació

Empleo en Barcelona

Empleo en Barcelona

3
Es llegeix en minuts
Pepa Caballero

En pocs dies, a la tornada de vacances, les empreses reforcen les seves plantilles i busquen candidats. Hem seleccionat aquestes ofertes de feina a Barcelona on busquen enginyers, personal de seguretat, metges, mecànics, infermers, arquitectes IOS, maquinistes d’impressió, administratius, executius de comptes … No deixis passar la teva oportunitat d’ocupació.

2 enginyers. Bosch Marín selecciona enginyers per assistència tècnica per a per a estufes, xemeneies i calderes a biomassa (llenya i pellet), gas, elèctriques i bioetanol. Formació a distribuïdors i suport a instal·ladors i particulars. Es requereix: coneixement d’instal·lacions de calefacció, anglès fluid a nivell escrit i conversa, treball en equip, màxima implicació, bon tracte personal, iniciativa, perseverança, ordre i responsabilitat. Més info a oferta d’ocupació Enginyer assistència tècnica a Barcelona.

Enginyer. Grupo Segula, líder internacional en el sector de l’Enginyeria i Consultoria d’alt valor afegit i una plantilla de 11.000 tècnics en 28 països, precisa incorporar a un / a Enginyer / a elèctric per al seu client del sector ferroviari ubicat a Santa Perpètua de Mogoda. Interessant oferta. Registra’t a Enginyer elèctric a Barcelona.

Arquitecte IOS. Des Malthus Darwin, consultoria de perfils IT, estan portant un procés de selecció directa per a una de les empreses tecnològiques referents dins del mercat espanyol. Es requereix: mínim 3 anys d’experiència desenvolupant aplicacions de mobilitat, ObjectiveC i Swift com a llenguatges de desenvolupament, experiència definint arquitectures de mobilitat, desitjable experiència / coneixements amb Cordova i desenvolupant diversos projectes simultàniament. Més info a oferta d’ocupació Arquitecte IOS a Barcelona.

2 metges/ses. Empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important mútua d’àmbit nacional metge /ssa en horari intensiu de matins, per al seu centre ubicat a Mataró. Més info a oferta d’ocupació Metge/ssa a Barcelona.

Maquinista d’impressió en gravat al buit. El perfil correspon a un candidat / a amb experiència prèvia en maneig de màquina en gravat al buit. Valorable formació en arts gràfiques. Habituat / a col·locació i ubicació de rotllos impressos de gravat en relleu. Disponibilitat incorporació setembre. Més info a oferta d’ocupació Maquinista impressió a Barcelona.

Helpdesk amb Italià i Portuguès per a un important client multinacional de gran envergadura a Barcelona. Funcions: recepció de trucades, resolució d’incidències, gestió d’inventari i reporting. Més info a oferta d’ocupació Helpdesk a Barcelona.

Mecànic per desmuntatge de vehicles. Si vols optar a aquest lloc de treball, els requisits són el següents: formació a nivell CFGM o CFGS en automoció o experiència com a mecànic, disponibilitat d’incorporació immediata i carnet de conduir i vehicle propi. Més info a oferta d’ocupació Mecànic per a Barcelona.

Infermer /a. Vacant per professional d’infermeria per a treballar en un centre situat a Barcelona especialitzat en trastorns de la conducta, desenvolupant les següents tasques: administració de medicació prescrita per medicina i psiquiatria, realització i control de cures, realització de tècniques d’infermeria, i una escolta activa i atenció directa al pacient, contenció verbal i farmacològica així com supervisió de directrius pel que fa a conductes alimentàries, descans. Més info a oferta d’ocupació Infermer/a a Barcelona.

5 repartidors/es. Per a un important client situat a Martorelles dedicat a la distribució d’aigua embotellada a domicili per a llars i empreses, mitjançant dispensadors d’aigua freda i calenta. S’inicia període de selecció de repartidors/es amb carnet C, CAP i tacògraf digital. Més info a oferta d’ocupació Repartidor/a a Barcelona.

Aparellador. Necessiten un aparellador positiu i apassionat a la feina per mesurar els mesuraments d’obres de construccions. A part també haurà de comprovar i registrar les hores de treball dels treballadors. Estudis mínims d’Enginyeria Tècnica o Arquitectura, experiència mínima 1 any. Més info a oferta d’ocupació Aparellador a Barcelona.

Administratiu de vendes. Per a una important empresa del sector d'arts gràfiques, situada a Montornès del Vallès, fa falta professional amb titulació tècnica o universitària, amb experiència en gestió de comandes i vendes, mínim de 2 anys en el sector d’arts gràfiques, i coneixements del mercat. Més info a oferta d’ocupació Administratiu a Barcelona.

Agents de fidelització en assegurances amb català. Entre les seves funcions estaran:

– Retenció i fidelització de clients.

– Analitzar i adaptar-se a les necessitats, interessos i motivacions per oferir el servei més adequat, tancant amb èxit les vendes.

– Assessorament professional al client.

– Tractament adequat davant els plantejaments del client.

– Superar reticències i objeccions.

– Actualitzar la informació necessària a la base de dades

Més info a oferta d’ocupació Agents de fidelització a Barcelona.

Carretoner/a. Torn de nit per a una empresa dedicada a la producció d’envasos de cartró, situada a Sant Feliu de Llobregat. Incorporació immediata. Més info a oferta d’ocupació Carretoner/a a Barcelona.

Executiu comercial. Grup Zeta busca un executiu amb experiència en venda d’espais publicitaris i projectes de comunicació / publicitat (on i off) en mitjans de comunicació locals. Persona molt dinàmica, proactiva i amb iniciativa personal i professional, do de gents, actitud positiva i col·laboradora, acostumat a treballar sota pressió i a treballar en equip i bon domini d’eines ofimàtiques. Més info a oferta d’ocupació Executiu comercial a Barcelona.

5 vigilants de seguretat. Es requereix estar en possessió de la TIP, disponibilitat per treballar en torns rotatius de matí–tarda-nit de dilluns a diumenge, disponibilitat d’incorporació immediata. Més info a oferta d’ocupació Vigilant de seguretat a Barcelona.

Notícies relacionades

#yoencuentrotrabajo

Si necessites veure més ofertes de feina a Barcelona, punxa aquí.

Temes:

Ocupació