Policia destinat a seguretat de la Moncloa

El motorista mort a Madrid era un escorta de Rajoy

El conductor i una dona van sortir disparats alguns metres i es van donar un cop contra un senyal

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El conductor de la motocicleta d’uns 30 anys i policia nacional mort ahir al costat de la seva acompanyant, una dona de 32 anys, després de ser envestits per un cotxe a Madrid, treballava en tasques de protecció de la Presidència del Govern.

Així ho assegura la Policia Municipal a través del seu compte a Twitter en el qual lamenta la mort dels dos ocupants de la moto aquest diumenge al voltant de les 16.00 hores, quan el conductor d’un vehicle, al provar d’esquivar un altre cotxe, va impactar contra la motocicleta en la qual viatjaven els dos joves -un home i una dona-, que van morir en l’acte.

L’accident es va produir a l’encreuament entre el carrer María de Molina i els carrers López de Hoyo i Serrano, zona que va estar tancada entorn de dues hores.

Notícies relacionades

El fort impacte del cotxe amb la moto va fer que els dos nois sortissin disparats alguns metres i es donessin un cop contra un senyal de mobiliari urbà.

Les dues víctimes presentaven múltiples politraumatismes, per la qual cosa els sanitaris del Samur no van poder fer res més que confirmar la seva mort. El conductor que va causar el sinistre va haver de ser atès per psicòlegs del Samur.