TRÀNSIT

Denunciat per portar una pila de cinc metres de palets sobre la furgoneta

El conductor s'enfronta a 700 euros de multa i la pèrdua de sis punts del carnet

Identifiquen un conductor que portava 32 palets al sostre de la seva furgoneta, a Paterna / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agències

Un home que conduïa dilluns passat a Paterna una furgoneta amb quinze palets col·locats verticalment sobre el sostre del vehicle ha sigut denunciat per la Guàrdia Civil per una infracció a la llei de seguretat viària per "conducció temerària".

La Guàrdia Civil va tenir ahir constància del fet després de difondre's un vídeo per les xarxes socials de la furgoneta circulant a velocitat anormalment reduïda amb una pila de palets al sostre, que superava els cinc metres d'altura, segons han informat aquest dimecres fonts de l'institut armat.

La investigació ha sigut desenvolupada pel Grup d'Investigació i Anàlisi (GIAT) del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València, que va determinar que els fets van passar dilluns passat a la carretera N-220 que va des de l'aeroport de Manises a Paterna.

Conducció temerària i sense ITV

Notícies relacionades

Segons la Guàrdia Civil, a partir de la investigació s'ha identificat el vehicle infractor i el seu titular, i s'ha formulat la corresponent denúncia per una infracció a la llei de seguretat viària per "conducció temerària", infracció que comporta una sanció de 500 euros i la detracció de sis punts del permís de conduir.

A més, s'ha detectat que el vehicle infractor no tenia la ITV en vigor, i per això també ha sigut denunciat i podria rebre una altra multa de 200 euros.