ACCIDENTS DE TRÀNSIT

El nombre de morts en carretera ja supera la xifra de tot el 2016

Des de principis de desembre, el nombre de morts en accident de trànsit s'eleva a 60

1
Es llegeix en minuts

Deu persones han mort a les carreteres espanyoles en els vuit accidents mortals registrats entre divendres a les 15.00 hores i aquest diumenge a les 00.00 hores, segons les dades provisionals de la Direcció General de Trànsit (DGT). Entre les víctimes hi ha tres motoristes. A més, aquests accidents deixen un balanç de vuit ferits i ja superen les víctimes mortals de tot el 2017.

En l'acumulat anual fins al 17 de desembre, el nombre de morts s'eleva a 1.165, una xifra que ja supera la registrada en tot el 2016, en què 1.161 persones van perdre la vida a la carretera, segons ha informat la DGT. Des de principis d'aquest mes de desembre, el nombre de morts per accident de trànsit s'eleva a 60.

Accidents aquest cap de setmana

Pel que fa al cap de setmana, divendres va finalitzar sense víctimes mortals, mentre que durant el dissabte es van comptabilitzar quatre accidents amb quatre morts i sis ferits. Es van produir a les províncies de la Corunya, Navarra, Terol i Las Palmas. En aquests dos últims, les víctimes mortals eren motoristes.

Notícies relacionades

Aquest diumenge, fins a les 20.00 hores, s'han produït tres accidents mortals amb cinc víctimes. A Toledo, la sortida de via i bolcada d'un turisme ha deixat un mort i tres ferits, i a Màlaga, un motorista ha perdut la vida al sortir de la via.

Cinc dels accidents han sigut sortides de la via, dues col·lisions i una caiguda a la calçada. Set dels accidents han sigut en vies convencionals i un en autovia.