Anar al contingut

  Fedrigo s'imposa en una etapa pirinenca de tràmit

  Wiggins manté el liderat a l'espera de la jornada de descans de demà i la llamada del Tourmalet

  SERGI LÓPEZ-EGEA / Pau (Enviat especial)

  Pierrick Fedrigo, un altre caçaetapes del Tour, s'ha imposat en la 15a etapa de la ronda francesa, una jornada de repòs amb avançament a la prevista de demà a Pau i ciutats del voltant de la capital d'Aquitània. Fedrigo, que ja sumava tres triomfs en la carrera, es va escapar amb cinc corredors més amb el consentiment del pilot principal comandat i vigilat com sempre pels companys del mallot groc Bradley Wiggins.

  El més vibrant i emocionant de la 15a etapa es va viure en els primers quilòmetres, amb la carrera llançada, amb moltíssims corredors, entre ells Alejandro Valverde, buscant una escapada que va trigar a formar-se i que va arribar al centre de Pau amb un avantatge de gairebé 12 minuts. Fedrigo es va jugar la victòria a l'esprint amb un veterà del pilot com és el nord-americà establert a Girona Christian Vandevelde.

  Dimecres es reprèn el Tour amb la celebració de l'etapa reina de l'edició 2012, la penúltima oportunitat per tractar d'atacar Wiggins en l'alta muntanya. La jornada, malgrat que acaba en descens, a Bagneres de Luchon, no té desperdici, ja que els corredors escalaran les quatre muntanyes més carismàtiques de la serralada pirinenca: Aubisque, Tourmalet, Aspin i Peyresourde.

  0 Comentaris
  cargando