CINQUENA JORNADA DE LA RONDA FRANCESA

Pablo Urtasun es queda a les portes de la victòria al Tour

El ciclista navarrès de l'Euskaltel ha estat capturat a 200 metres de l'arribada en una etapa guanyada per Greipel

{Urtasun}, en l’escapada del dia.

{Urtasun}, en l’escapada del dia. / NICOLÁS BOUVY ({EFE})

1
Es llegeix en minuts
SERGI LÓPEZ-EGEA / SAINT QUENTIN Enviat especial

Per què poc se li va escapar la victòria al ciclista navarrèsPablo Urtasun, en la segona jornada en què es fugava en aquesta edició delTour. El corredor de l'Euskaltel, integrant del quartet que va estar escapat durant pràcticament totala cinquena etapa,va resistir fins als 200 metres finals, just quan l'últim revolt conduïa a l'arribada de Saint Quentin. Allà va ser capturat per un pilot llançat a 60 quilòmetres per hora. Allà es van acabar les il·lusions i qui sap si l'oportunitat de la seva vida per poder guanyar una etapa de la grande boucle.

Ensurt de Valverde

Notícies relacionades

André Greipel, anomenat El Gorila, ciclista que compta amb moltes simpaties al pilot, dels realment estimats i apreciats pels seus companys,va repetir triomf. I aquesta vegada ho va fer davantMark Cavendishque va estar menys fi del que s'esperava, potser per culpa dels cops que es va fer dimecres a les portes de Rouen.La jornada, certament, va ser massa tranquil·la, ja que no haviani una pujadaque alterés la calma en el pilot.A falta de 3.100 metreses va produir la caiguda del diaen què es va veure implicat el mallot verdPeter Sagan. Alguns corredors comAlejandro Valverdevan haver de posar peu a terraper evitar l'accident i després esprintar per atrapar la cua del pilot ja que l'incident es va produir a 100 metres de la zona protegida. En els últims tres quilòmetres es neutralitzen els temps en el cas de caiguda.

Aquest divendres es disputala sisena etapa, entre la ciutat d'Épernay, bressol del xampany, i la bellíssima Metz, després de 207,5 quilòmetres totalment plans. Serà afortunadamentl'última jornada per a esprintadorsabans de la primera trobada amb la muntanya