Investigació dels Mossos

Una operació policial a Terrassa acaba amb quatre persones denunciades per tinença d’estupefaents

També es van aixecar diverses actes per irregularitats quant a la instal·lació elèctrica i a les condicions higièniques dels locals

Una operació policial a Terrassa acaba amb quatre persones denunciades per tinença d’estupefaents

Policía Municipal de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un dispositiu de control conjunt de la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra al barri de Sant Pere Nord de Terrassa (Vallès Occidental) va permetre denunciar quatre persones per tinença d’estupefaents i detectar alguns punxades de llum, a més d’identificar un total de 30 persones.

L’operatiu es va fer tallant completament un tram del carrer Manresa entre les 19.00 i les 21.30 h, amb la participació de 32 agents, 16 de la Divisió Territorial i de la Unitat de Delinqüència Urbana i d’Informació (UDUI) de la Policia Municipal i 16 de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat Canina de Mossos d’Esquadra, que van portar a terme identificacions, escorcolls i la inspecció administrativa d’un total de quatre locals.

La Policia Municipal ha estat treballant els últims mesos en aquesta zona per problemes de convivència i seguretat, especialment molèsties acústiques i consum d’alcohol a la via pública durant les nits. A més, el consistori detalla que des de l’àrea de Proximitat de la Policia Municipal s’ha estat mantenint un contacte permanent amb l’associació de veïns del barri per recollir la informació i treballat intensament al resoldre els problemes associats a la zona.

Notícies relacionades

El dispositiu de dijous es va saldar amb més de 30 persones identificades, quatre denúncies per tinença de substàncies estupefaents i es van aixecar diverses actes per irregularitats quant a la instal·lació elèctrica i les condicions higièniques d’algun dels locals.

Llegeix totes les notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO Terrassa