El 2022

Aedas Homes i Terrassa impulsen un concurs de mural en ceràmica per a l’edifici Herolt

Els artistes ceràmics optaran al fet que la seva obra s’instal·li permanentment a la façana nord de l’edifici, una promoció de 39 vivendes

vista-aerea-terrassa

vista-aerea-terrassa

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La promotora de vivendes Aedas Homes i l’Ajuntament de Terrassa (Vallès Occidental) impulsen un concurs d’art mural ceràmic ‘39 arbres i una flor’, en recolzament als artistes locals de tot Espanya.

Els artistes ceràmics optaran que la seva obra s’instal·li permanentment a la façana nord de l’edifici Herolt d’Aedas Homes, promoció de 39 vivendes que començarà a construir-se aquest any, segons ha informat Aedas aquest divendres en un comunicat.

El concurs consisteix a presentar una reinterpretació lliure de l’obra botànica de Johanna Herolt (que dona nom a l’edifici), amb vinculació plàstica i conceptual de l’arquitectura amb l’entorn, tot i que «sense limitació de llenguatge o forma d’expressió», i el tema ha d’al·ludir a la vegetació i vincular el bosc (simbolitzat amb els 39 arbres que es plantaran a la plaça) i la flor.

Abans del 30 de març

El director d’Arquitectura d’Aedas Homes, José María G. Romojaro, ha afirmat que pretenen «portar l’art de qualitat als barris de fora l’òrbita del centre urbà» com és el cas de Sant Pere Nord, a Terrassa.

Artistes de qualsevol part d’Espanya podran inscriure’s a la web d’Aedas Home i enviar la seva proposta abans del 30 de març del 2022: el mural elegit també es premiarà amb 5.000 euros i entregaran a més tres mencions amb diploma acreditatiu.

Notícies relacionades

Aquest és el segon projecte de l’estratègia cultural ConLasArtes by Aedas Homes, dins del Pla ESG 2021-2023, que inclou objectius ambientals (Environmental), socials (Social) i de governança (Governance) vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Més notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO