Aquest divendres

Terrassa es prepara per a la IV edició de la Setmana del Cine

S’ha presentat el programa de la Setmana del Cine, emmarcada en la celebració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual de la Unesco

Terrassa es prepara per a la IV edició de la Setmana del Cine

Ayuntamiento de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ciutat de Terrassa (Vallès Occidental) es prepara per celebrar la IV edició de la Setmana del Cine, que tindrà lloc del 22 al 27 d’octubre.

Aquest dimarts 19 d’octubre es va presentar el programa de la Setmana del Cine, emmarcada en la celebració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual de la Unesco.

El conjunt d’activitats giraran entorn d’aquesta celebració amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania el món audiovisual i conscienciar sobre el valor i la importància de la conservació i difusió del patrimoni fílmic.

La roda de premsa de presentació va seroferta pel regidor de Projectes Audiovisuals, Pep Forn; la tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana; el Focal Point de la Terrassa City of Film de la Unesco i membre de la Taula de l’Audiovisual, Jordi Hernández, i el secretari del jurat del certamen internacional de vídeos One Shot Terrassa City of Film, Jordi Escursell.

Projeccions i premis

La programació s’inaugurarà aquest divendres al Cinema Catalunya amb l’exhibició de les obres ‘Se receta silencio’, d’Aitor Aguirre i Miquel Misé, i ‘Atrapats’, de Mireia Comas.

Notícies relacionades

Serà el començament de tota una setmana amb projeccions, visites i activitats majoritàriament presencials, a diferència de l’anterior edició, que es va veure afectada per la Covid-19,

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa