Tecnologia

L’Hospital de Terrassa fa la primera cirurgia robòtica de pròtesi de genoll

Es converteix en el primer centre de l’Àrea Metropolitana Nord i del Vallès a utilitzar aquesta tecnologia

L’Hospital de Terrassa fa la primera cirurgia robòtica de pròtesi de genoll

CST

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Unitat de Genolls del Servei de Traumatologia de l’Hospital de Terrassa ha realitzat, aquest mes de juliol, la primera cirurgia robòtica de pròtesi de genoll amb el nou sistema anomenat Rosa (Robotic Surgical Assistant) que utilitza tecnologia d’avantguarda. L’Hospital de Terrassa es converteix en el primer centre de l’Àrea Metropolitana Nord i del Vallès, en la utilització de la tecnologia robòtica per implantar les pròtesis de genoll.

La precisió de talls, la col·locació dels implants i l’equilibri lligaments que assoleixen fa d’aquest mètode un prometedor sistema per millorar. D’altra banda, el sistema s’adapta a les necessitats particulars de cada pacient pel que ajuden a millorar els resultats obtinguts amb aquest procediment.

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) compta amb una gran experiència en aquest tipus d’intervencions realitzant anualment 350 cirurgies de pròtesi de genoll. Amb la incorporació de la cirurgia robòtica, les cirurgies necessiten menys exposició quirúrgica fent que hi hagi menys afectació per a parts toves i menys reseccions òssies.

Notícies relacionades

L’Hospital de Terrassa i els professionals del CST implicats en el projecte han apostat per la tenacitat i l’excel·lència per realitzar les intervencions de la millor manera possible.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa