Oci

Terrassa aposta per una festa major el 2021 amb la «màxima presencialitat» possible

«Diferents espais de la ciutat de certes dimensions, perimetrats i majoritàriament a l’aire lliure» seran l’escenari d’activitats diàries agrupades per temàtiques

Vista del conjunt de la Seu d’Ègara, amb Santa Maria en primer terme, Sant Miquel al centre i Sant Pere a l’esquerra.

Vista del conjunt de la Seu d’Ègara, amb Santa Maria en primer terme, Sant Miquel al centre i Sant Pere a l’esquerra. / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

Terrassa celebrarà la festa major 2021 amb la «màxima presencialitat en tot el que es pugui». Així ho ha anunciat la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, a través de la comissió informativa de Promoció Econòmica del consistori.

Els equipaments culturals de la ciutat egarenca tindran un paper clau en l’edició 2021 de la festa major, on «diferents espais de la ciutat de certes dimensions, perimetrats i majoritàriament a l’aire lliure» seran l’escenari d’activitats diàries agrupades per per temàtiques.

De moment, Boladeras, que està treballant colze a colze amb la Comissió de Festes per tancar més localitzacions, ha assegurat que un dels espais en què cada dia passaran coses serà la Seu d’Ègara i tota la zona de la plaça del Rector Homs.

«Espais acordió»

Des de Cultura volen apostar per la capacitat d’adaptació, i és que la regidora, recalcant que es respectaran totes les mesures sanitàries i la normativa imposada pel Procicat, com la cita prèvia, l’ús de mascareta o les distàncies de seguretat, ha explicat que les localitzacions seleccionades funcionaran com «espais acordió», és a dir, espais que tinguin la capacitat d’acollir més o menys persones en funció de la normativa del moment.

Notícies relacionades

Boladeras també ha afegit que tant Canal Terrassa com la web, creada l’any passat per donar suport a una programació que va haver d’adaptar-se al confinament, tornaran a ser «clau i d’utilitat».

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa