Maltractament animal

Denuncien un veí de Terrassa per disparar contra una colònia de gats i matar-ne un amb una carrabina de perdigons

  • El presumpte autor dels fets posseïa una carrabina de balins per a la qual no tenia autorització

  • A l’intervingut, contra el qual s’han obert diligències, se l’acusa de maltractament animal

Denuncien un veí de Terrassa per disparar contra una colònia de gats i matar-ne un amb una carrabina de perdigons
1
Es llegeix en minuts

La Policia Municipal de Terrassa ha obert diligències penals a un home per presumptament disparar contra una colònia de gats amb una carrabina de perdigons i matar-ne almenys un.

Se l’acusa d’un delicte de maltractament animal després que alguns gats de la colònia de Can Colomer, als voltants de la carretera de Rellinars, patissin diverses ferides provocades per una arma de perdigons.

La intervenció policial va tenir lloc dimarts, després que els responsables de l’associació Community Can, que es cuiden de la colònia, van traslladar al regidor de Benestar Animal, Noel Duque, que havien trobat un gat mort i d’altres amb ferides produïdes per perdigons d’arma d’aire comprimit.

Una arma sense autorització

L’associació va facilitar els informes dels veterinaris i un dels perdigons extrets a un dels gats a la Policia Municipal, que va iniciar una investigació a la zona per trobar-ne el responsable.

Finalment, els agents van localitzar el presumpte autor dels fets, que tenia a casa una carrabina i una capsa de balins que coincidia amb l’extret al gat atès pel veterinari.

Notícies relacionades

Els agents van requisar l’arma, per a la qual no tenia autorització, i van instruir diligències per un presumpte delicte de maltractament animal.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO