CULTURA

Terrassa posarà en marxa descomptes culturals per «tornar a omplir els escenaris» de la nova temporada

Les temporades professionals a Terrassa, en totes les seves disciplines, s'iniciaran aquest mes de setembre i duraran fins al pròxim mes de gener

Així, passaran pels escenaris egarencs «espectacles, artistes i formacions ja contrastades dins del panorama cultural nacional i internacional»

Els ballarins i els robots van compartir escenari aquest dijous al Teatre Principal de Terrassa.

Els ballarins i els robots van compartir escenari aquest dijous al Teatre Principal de Terrassa. / MARIA BELMEZ / Terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha presidit aquest divendres la presentació de les diferents temporades artístiques professionals de Terrassa. La jornada ha comptat amb l’assistència dels portaveus dels Grups Municipals i la regidora de cultura, Rosa Boladeras, entre altres personalitats rellevants en la cultura egarenca.

Durant l’acte, celebrat al Teatre Municipal, s’ha posat de manifest el lema ‘A Terrassa, la cultura és viva i segura’ i, també s’han presentat diferents incentius en forma d’ofertes i descomptes a les entrades amb tal de «tornar a omplir els escenaris de la ciutat».

Per primera vegada, explica el consistori, s’han presentat conjuntament les diferents temporades artístiques que es desenvolupen a la ciutat: les temporades municipals de Terrassa Arts Escèniques, Terrassa Arts Visuals, Terrassa Musica Clàssica i Terrassa Musica Moderna; d’altra banda, la Temporada de Dansa del Centre Cultural Terrassa, el Festival Jazz de Terrassa i la Temporada de la Casa de la Musica de Terrassa.

De setembre a gener: les temporades professionals en detall

Les temporades professionals a Terrassa, en les seves diferents disciplines, s’iniciaran aquest mes de setembre i es desenvoluparan fins al pròxim mes de gener, i englobaran des de la Temporada Terrassa Arts Escèniques, al Teatre Principal i Teatre Alegria, fins a les exposicions de la Sala Munculill o l’Espaidos al llarg de la Temporada Arts Visuals.

També hi haurà concerts que, segons informa l’Ajuntament, ja s’han programat i formen part de les temporades estables de música clàssica o música moderna programades pel mateix consistori; els espectacles de dansa en el Centre Cultural Terrassa o les actuacions programades per la Casa de la Musica local.

Així, el govern local pretén que durant els pròxims mesos passin pels escenaris de la ciutat «espectacles, artistes i formacions ja contrastades dins del panorama cultural nacional i internacional juntament amb el talent més jove i trencador».

Notícies relacionades

El consistori ha volgut destacar que aquesta és «una programació que engloba un ampli ventall de propostes de qualitat, variades i molt atractives on destaca principalment el talent femení i una clara aposta per la cultura i les artistes locals».

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA