LLUITA CONTRA ELS REBROTS

La Policia Municipal de Terrassa activarà unitats de paisà per controlar el compliment de les mesures sanitàries

El cos local treballarà de forma coordinada amb els Mossos d'Esquadra per aplicar sancions amb el «màxim rigor»

L'objectiu principal d'aquestes mesures és «aplanar la corba de contagis a Terrassa i mantenir sota control unes dades sanitàries que són preocupants».

foto-referencial-pm-trs-2

foto-referencial-pm-trs-2 / Ajuntament de Terrassa (Premsa)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Terrassa treballarà de forma coordinada amb el cos de Mossos d’Esquadra per aplicar sancions amb el «màxim rigor» a aquelles persones que no respecten la legislació vigent en relació amb les mesures sanitàries contra la Covid-19

Aquest dispositiu, informa l’ajuntament, comptarà amb unitats de paisà que controlaran «de forma exhaustiva» el compliment de l’obligatorietat de portar la mascareta a l’espai públic, «imposant sancions de 100 euros per no compliment». 

També vetllarà per evitar les aglomeracions i el consum d’alcohol a la via pública, fet que pot comportar «sancions de fins a 600 euros» segons la legislació vigent. Les distàncies mínimes entre taules a les terrasses de cafeteries i bars també es controlaran «de forma exhaustiva». 

Aplanar la corba de contagis i mantenir el control d’«unes dades sanitàries preocupants» 

Segons explica el consistori, l’objectiu principal d’aquestes mesures és «aplanar la corba de contagis a Terrassa i mantenir sota control unes dades sanitàries que són preocupants». Remarquen que divendres passat, 7 d’agost, es va produir «un increment important de casos diagnosticats a Terrassa, amb 68 persones», tot i que dissabte «aquesta xifra va baixar a 38».

Notícies relacionades

Des del municipi s’ha activat un sistema de seguiment telefònic periòdic, amb l’objectiu de disposar d’informació actualitzada de la situació sanitària a les residències de gent gran. L’Ajuntament de Terrassa ha posat a disposició de les residències un sistema d’alerta per poder respondre a les incidències cada dia de la setmana.

 Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments