ACCIONS MUNICIPALS

La urbanització de Can Gonteres de Terrassa millorarà el sistema de tractament d'aigües residuals

Les obres, que s'executaran gràcies al conveni entre el consistori egarenc i el de Viladecavalls, s'han licitat per un valor de 64.657 euros

Permetran millorar el tractament de les aigües residuals i substituir de manera funcional l'estació depuradora existent

rjulve2720097 terrassa 20050305 fachada del ayuntamiento de terrassa fotog170908135318

rjulve2720097 terrassa 20050305 fachada del ayuntamiento de terrassa fotog170908135318 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Han arrencat els treballs de millora del tractament de les aigües residuals en la urbanització de Can Gonteres de Terrassa. Les obres, que s’executaran gràcies al conveni de col·laboració entre el consistori egarenc i el de Viladecavalls, s’han licitat per un valor de 64.657 euros

L’Ajuntament de Viladecavalls s’ha encarregat de licitaradjudicar formalitzar el contracte d’execució del projectr de bombament de les aigües residuals de Can Gonteres i, informa el govern local de Terrassa, també s’han compromès a l’«execucióexplotaciómanteniment conservació de la instal·lació fins a la inclusió del sistema de sanejament». 

Les obres permetran millorar el tractament de les aigües residuals i substituir de manera funcional l’estació depuradora existent.

86 de les 150 parcel·les que no estan connectades al sistema de sanejament general pertanyen a Terrassa 

El projecte, concretament, preveu la construcció d’un «bombament per impulsar les aigües residuals urbanes d’aquesta part de la urbanització fins a la seva connexió a la xarxa en alta del municipi de Viladecavalls i el desmantellament de la depuradora obsoleta del torrent de Can Gonteres». 

La urbanització, dividida pels termes municipals de Terrassa i Viladecavalls, té unes 150 parcel·les que no estan connectades al sistema de sanejament general, 86 de les quals estan situades en territori egarenc.

Notícies relacionades

Això, remarcar l’ajuntament de Terrassa, representa que més de la meitat del cabal d’aigües residuals que es depuren a la instal·lació de Viladecavalls corresponen a Terrassa.

 Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments