nous llocs de treball

Conforama obre una nova botiga a Terrassa i crea 41 llocs de treball

Està ubicada al centre comercial Carrefour Vallès Terrassa i té una superfície de 3.260 metres quadrats

conforama de torcy

conforama de torcy

1
Es llegeix en minuts
EFE

La cadena d’equipament per a la llar Conforama ha inaugurat dues noves botigues a Almeria i Terrassa (Barcelona) que han suposat la creació de 94 nous llocs de treball directes.

En un comunicat, la firma ha detallat que aquestes obertures formen part del pla d’expansió de Conforama a Espanya i Portugal, on preveu obrir 20 botigues durant els pròxims anys.

La botiga de Terrassa té una superfície de venda de 3.260 metres quadrats i uns 2.000 metres més de magatzem, i la seva obertura ha generat 41 llocs de treball directes.

L’establiment està ubicat al centre comercial Carrefour Vallès Terrassa i és el cinquè de Conforama a la província de Barcelona i el sisè a Catalunya.

D’altra banda, la nova botiga a Huércal de Almería és la primera que obre la firma a la província i la setena a Andalusia, té una superfície de 5.000 metres quadrats i la seva obertura ha generat 53 llocs de treball directes.

Notícies relacionades

El director de Conforama Iberia, David Almeida, ha afirmat que la inauguració d’aquestes botigues permet a la companyia «continuar creixent a Andalusia i Catalunya».

Les noves botigues comptaran amb el protocol de seguretat dissenyat per Conforama per a la seva reobertura després de la quarantena per la pandèmia de coronavirus: tenen aforament limitat, es facilita la desinfecció amb gel hidroalcohòlic i compta amb un horari ajustat.