a conseqüència del coronavirus

El festival Maleducats de Terrassa s'ajorna fins al 2021 però el certamen guanya un dia més

La primera edició, que ja s'havia postergat una vegada, finalment se celebrarà a la masia Els Bellots, amb un format de dos dies, el 16 i 17 de juny de l'any que ve

foto 3601060

foto 3601060

1
Es llegeix en minuts
acn

El festival de música urbana Maleducats deixa per al 2021 la celebració de la primera edició, que passarà a tenir un format de dos dies, el 16 i 17 de juliol, a la masia Els Bellots de Terrassa. Les entrades ja adquirides seran vàlides com a abonament per als dos dies, sense cost afegit. I els nous abonaments i l’anunci del cartell sortiran més endavant. 

El certamen es va ajornar, inicialment, del 9 de maig al 18 de juliol però l’organització –Abril Produccions, Èxits Management i l’Ajuntament de Terrassa– ha decidit ara passar-lo a l’any que ve per «garantir la seguretat» i «l’experiència satisfactòria per al públic, els artistes i els professionals involucrats davant unes circumstàncies excepcionals» a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Les entrades de l’any 2020 seran vàlides com a abonament per als dos dies que durarà l’edició del 2021, una decisió amb què els impulsors del certamen volen premiar el «compromís amb la música i amb el festival Maleducats». Amb tot, el festival impulsat pel grup Lildami també ofereix tornar l’import de les entrades ja adquirides.

Música urbana

Maleducats és el primer festival dedicat a la música urbana i art urbà de nova generació a Catalunya. El seu naixement respon a la vocació de convertir-se en un port per a les propostes nacionals, estatals i internacionals, així com un espai per consolidar i normalitzar la potent nova escena urbana catalana.

Havien de passar pel certamen referents internacionals del gènere com Wos, Trueno i Ecko, artistes estatals com la rapera Sara Socas, o tota l’escena urbana catalana, liderada per Lildami seguit de 31 Fam, Pawn Gang, Lauren Nine, Lil Rusia o Esbabyface.

Notícies relacionades

La irreverència del nom del festival, pròpia del gènere, està inspirada en ‘Maleducao’, una de les cançons que va catapultar Lildami en els seus inicis, amb el sufix ‘cat’ com a referència territorial a Catalunya i el català. La cançó oficial del certamen era ‘Cowboy Bebop’, firmada per Lildami, Sr. Chen i Teum Thug.

Més notícies de Terrassa