webinar

Terrassa organitza 40 formacions 'online' per a empreses, autònoms, emprenedors i aturats

El programa de càpsules en línia s'ha formulat responent a les demandes expressades directament pels interessats a partir d'una enquesta de detecció de les necessitats sorgides amb la crisi de la Covid-19

undefined12278546 madrid 05 02 2010 entrevista con el director del departament200217155530

undefined12278546 madrid 05 02 2010 entrevista con el director del departament200217155530

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de la ciutat, ha dissenyat unpla de formació a través de webinars per a pimes, autònoms, emprenedors i persones que s’han quedat a l’atur amb l’objectiu d’oferir-los eines que els ajudin a afrontar aquests moments de crisi, de nous plantejaments de negoci i de reorientacions laborals.

L’aposta per la formació en línia dona resposta a la nova realitat marcada pel confinament i la possibilitat d’oferir coneixements i eines a empreses i ciutadania per accedir a canals àgils i efectius que permetin beneficiar-se al màxim nombre de persones. 

En funció de les demandes expressades

En aquesta línia, el programa de càpsules s’ha formulat responent explícitament a les demandes expressades directament per les empreses de la ciutat i emprenedors a partir d’una enquesta de detecció de les necessitats sorgides amb la crisi provocada per la Covid-19.

La col·laboració de la ciutadania ha permès elaborar un programa de càpsules formatives que es mou entre el màrqueting ‘online’, el finançament, i l’ús de xarxes socials tant per a les empreses com per a les persones que estan en procés de recerca de treball o d’emprendre un nou projecte.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de la ciutat de Terrassa, Isaac Albert, ha declarat: «La formació és una de les eines més potents per reaccionar davant la crisi i dotar al teixit productiu i les persones del coneixement per reinventar-se i reaccionar àgilment davant el context actual. Aquest és un primer plantejament de webinars que anirà evolucionant en funció de la demanda que ens facin les petites i mitjanes empreses pròximes i, sobretot, les del sector serveis que estan patint greument l’actual crisi».

Notícies relacionades

Les webinars són seminaris o xerrades sobre algun tema en concret en directe o en diferit i per internet. Són, en aquests moments, l’alternativa als tallers o seminaris presencials que l’Ajuntament de Terrassa organitza habitualment en el marc dels serveis que ofereix per a la ciutadania, les empreses i persones emprenedores, i es fan a través de la plataforma de Microsoft Teams.

Més notícies de Terrassa