violència masclista

Detingut un home a Terrassa per agredir la seva exparella i trencar l'ordre d'allunyament dues vegades en dos dies

En una altra actuació policial a Barcelona, els Mossos han arrestat un altre agressor per atacar la seva dona

28/12/2019 Un vehículo de Mossos d’Esquadra en una imagen de archivo.

28/12/2019 Un vehículo de Mossos d’Esquadra en una imagen de archivo. / MOSSOS D'ESQUADRA (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a Terrassa després que intentés en dues ocasions acostar-se a la seva exparella, malgrat l’ordre d’allunyament vigent. 

El primer cas va ser el 30 de març, quan l’home va estar cridant la dona a la porta de casa. Ja aquell dia els Mossos el van detenir, però el jutge va ordenar la seva llibertat amb mesures cautelars.

L’endemà, l’home va poder accedir a la vivenda i en el moment que va arribar la policia la dona tenia una ferida sagnant a la cella i l’home s’havia amagat amb unes tisores al pati de la vivenda. L’avís el va fer la germana de la víctima, que explicava que l’home l’amenaçava amb un ganivet. En aquest cas, el jutge va ordenar l’ingrés a la presó per trencament de condemna i maltractaments.

Més agressions masclistes

En una altra actuació policial, a Barcelona, els Mossos han detingut un altre home per agredir la seva parella a casa. Aquest segon cas es va produir aquest dimarts al barri de la Barceloneta. Una senyora va alertar que la seva veïna s’havia refugiat a casa seva per evitar que el seu marit «continués agredint-la».

Notícies relacionades

Una vegada allà, els agents van poder comprovar que la víctima presentava diverses ferides i al pis hi havia mobles trencats i objectes escampats per terra. L’home encara era al pis, on els agents el van detenir per un delicte de maltractaments. Es tracta d’un home de 40 anys, que està previst que passi a disposició judicial en les pròximes hores.

Més notícies de Terrassa