comunicat entranyable

L'alcalde de Terrassa autoritza el Ratolinet Pérez a circular «lliurement» per la ciutat

Ballart publica un divertit ban on agraeix la bona actitud que estan tenint els nens i els anima que es diverteixin, facin pastissos, muntin tendes, riguin i cantin

eum - cx0aewzys

eum - cx0aewzys

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha publicat un divertit ban dirigit als nens de la ciutat, amb un conjunt de recomanacions perquè puguin superar amb més facilitat la situació de confinament, i amb una menció especial al “Ratolinet Pérez” i a l'Angelets de les Dents. 

Un ban és un acte administratiu consistent en una manifestació solemne, emesa per l'alcalde d'un municipi, en què s'adreça públicament als ciutadans per anunciar-los o recordar-los l'obligat compliment de normes en vigor, fer aclariments d'aquestes quan sigui necessari, demanar la col·laboració dels veïns, efectuar convocatòries populars o recomanacions per a la bona convivència ciutadana, entre altres assumptes.

En aquest cas, l'alcalde de Terrassa ha volgut utilitzar aquesta fórmula per felicitar la bona actitud que estan tenint els més petits de la casa durant aquests dies de confinament.

Ballart demana als nens que es continuïn rentant les mans amb aigua i jabón, que parlin cada dia per telèfon amb amics i familiars,  i els proposa que es diverteixin fent pastissos i muntant tendes de campanya al menjador. A més, els demana que procurin riure, cantar, llegir, estudiar i aprendre tot el que puguin. 

Notícies relacionades

El document també recull una  autorització «excepcional» perquè el Ratolinet Pérez i l'Angelet de les Dents puguin «circular lliurement» per Terrassa  per visitar els nens a qui caigui alguna dent: «És un assumpte essencial i de la màxima importància», conclou, no sense abans afegir que el Ratolinet haurà d'anar molt amb compte quan visiti els petits: haurà de portar mascareta i guants i rentar-se les mans “abans i després de deixar el regal”.

Més notícies de  Terrassa