focus perillosos del virus

Ajuntaments del Vallès Occidental demanen «ajuda urgent» per desinfectar residències de gent gran

El president del Consell Comarcal sol·licita que es prenguin les mesures necessàries per evitar un «contagi massiu»

foto 3593281

foto 3593281

1
Es llegeix en minuts
ACN

La majoria d’ajuntaments del Vallès Occidental han demanat «ajuda urgent» per desinfectar l’interior de residències de gent gran, segons una nota que ha fet pública el Consell Comarcal. 

A través d’una carta dirigida al conseller de Treball, Afers socials i Família, Chakir el Homrani, el president del Consell Comarcal, Ignacio Giménez, ha sol·licitat que es prenguin les mesures necessàries «amb urgència» per provar de «minvar el perill d’un contagi massiu» de Covid-19. 

La petició la fan els ajuntaments de Terrassa, Sabadell, Montcada i Reixac, Cerdanyola, Barberà del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Matadepera, Castellbisbal, Castellar del Vallès, Viladecavalls, Badia del Vallès, Rubí i Polinyà.

Els consistoris, segons indica el Consell Comarcal, han mostrat preocupació pels casos positius que hi ha hagut en aquests equipaments i pel nombre de defuncions que s’han produït.

Notícies relacionades

Des dels ajuntaments s’ha incrementat i intensificat les mesures de neteja dels exteriors de les residències de gent gran. Així mateix, juntament amb el Consorci de Residus, s’ha implantat un sistema especial per recollir i tractar les escombraries de les residències. Els consistoris, no obstant, consideren que «ara cal actuar» en la desinfecció interior «amb urgència i amb la màxima efectivitat».

Més notícies de Terrassa, Rubí i TerrassaRubí Sabadell