INTENT DE ROBATORI

Encasten una grua contra el caixer d'una entitat bancària a Terrassa

Els quatre presumptes autors van fugir del lloc dels fets sense materialitzar el robatori abans que s'hi personessin els agents de la Policia Municipal

gua-terrassa

gua-terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un grup de quatre individus van encastar una grua d’assistència contra un caixer del Banc Sabadell a Terrassa diumenge passat 23 de febrer. A les 20.20 h, un ciutadà testimoni dels fets va alertar de l’intent de robatori en l’entitat bancària al carrer de Colom, a l’altura del carrer d’Albert Einstein.

Cinc dotacions de la Policia Municipal van anar al lloc dels fets, però els autors ja havien marxat –sense perpetrar el robatori–, així que els agents no van localitzar ningú ni dins del vehicle ni als voltants. Al comprovar la grua que es trobava encara a la vorera i posada en marxa, des del cos de policia local van advertir que se li havia fet un pont.

El testimoni dels fets va donar la descripció de quatre persones encaputxades, els presumptes autors lladres, que van fugir en direcció a la C-58 en «un cotxe negre», segons el testimoni. Minuts més tard, es va confirmar que havien fugit en «un BMW negre». Durant la fuga, els presumptes autors del robatori van ocasionar danys en un vehicle estacionat.

La grua no constava com a robada

Notícies relacionades

Patrulles policials van realitzar batudes per les possibles sortides de la ciutat i, en el lloc dels fets, tasques de regulació del trànsit. Sobre la grua, consultades les dades pertinents, no constava com sostreta i va ser retirada.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA