INTENTAVA DESFER-SE D'UNA CAIXA ENREGISTRADORA

Detingudes dues persones a Terrassa per robatoris amb força

La Policia Municipal va detenir un dels individus gràcies a la trucada d'un ciutadà i el segon va ser detingut pels Mossos

foto-referencial-pm-trs1

foto-referencial-pm-trs1 / Ajuntament de Terrassa (Premsa)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Policia Municipal de Terrassa van detenir dilluns, 10 de febrer, un individu, presumpte autor d’un robatori amb força, després d’haver sigut alertats per un veí de la cocapital vallesana. Més tard, els Mossos d’Esquadra van informar de la detenció d’una segona persona pel mateix delicte.

Segons relaten des del cos de policia local de Terrassa, cap a les 4.31 hores de la matinada de dilluns, un ciutadà va informar la Policia Municipal que un individu estava colpejant una caixa metàl·lica que intentava obrir al carrer de Montserrat, a l’altura del carrer del Notari Badia. A l’arribar la dotació policial al lloc, els agents van comprovar que la persona sospitosa intentava desfer-se d’una caixa enregistradora i que tenia les butxaques plenes de diverses monedes i bitllets.

Els agents de la Policia Municipal van observar danys a un establiment ubicat a a la rambla d’Ègara, a l’altura del carrer de Gabriel Querol, i van procedir a la detenció de la persona que tenia la caixa enregistradora, com un presumpte autor de robatori amb força.

Segon detingut

Després de fer diverses gestions, els Mossos d’Esquadra van comunicar que també s’havien produït robatoris amb força a dos establiments del Centre Comercial Segle XXI, a la carretera de Montcada.

Notícies relacionades

Segons els Mossos, l’acte havia sigut perpetrat per dos individus, uns dels quals ja havia sigut detingut per la policia catalana, i el segon era la persona detinguda per la Policia Municipal.  Tant els Mossos com la Policia Municipal van obrir diligències per aquests fets.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA