TRANSPORT PÚBLIC

Rècord de viatges als autobusos urbans de Terrassa, gairebé 14 milions el 2019

La mitjana de viatgers al municipi un dia feiner ha arribat als 53.400

La T-Hospital, el seu primer mes de funcionament, ja va emetre 5.900 targetes

bus-terrassa

bus-terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El servei d’autobusos urbans de Terrassa, que gestiona l’empresa mixta Transports Municipals d’Egara SA (TMESA), suma gairebé 14 milions de viatges (13.992.585) el 2019, cosa que suposa un nou rècord en el nombre d’usuaris anuals. Quant a la mitjana de viatgers un dia feiner, els autobusos urbans han transportat 53.400 viatgers al dia.

Segons l’anàlisi feta per l’empresa, el nombre de viatgers registrat el 2019 ha crescut un 5,33% respecte a les dades de l’any anterior.

El mateix estudi detalla que les línies que han transportat més usuaris han sigut, per aquest ordre: l’L1, l’L3, l’L8 i l’L9, amb més d’1,7 milions de viatgers cada una. Mentre que les línies L2, L4 i L5 han registrat una mitjana d’1,2 milions de desplaçaments, respectivament.

«Èxit» de la T-Hospital

La tinenta d’alcalde de l’àrea de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, destaca l’índex de fiabilitat del servei: «Es compleixen els horaris dels viatges estipulats en un 99,6%. Aquesta fita s’ha pogut aconseguir, entre altres accions, per la incorporació de 10 vehicles híbrids nous», ha afirmat Melgares.

Notícies relacionades

D’altra banda, Melgares destaca «l’èxit» de la posada en marxa de la nova targeta T-Hospital, a mitjans de desembre, que el seu primer mes de funcionament ja va emetre 5.900 targetes.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA