TECNOLOGIA

Terrassa acull la jornada AVANÇAT 3D sobre l'impacte i les possibilitats de la impressió 3D

L'esdeveniment tindrà lloc el 28 de novembre i es dirigeix a empreses que vulguin descobrir els avantatges i les oportunitats de negoci d'aquesta tecnologia

icoy34392376 barcelona   barcelon s    21 06 2016  economia   p160621165320

icoy34392376 barcelona barcelon s 21 06 2016 economia p160621165320 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Terrassa acollirà el 28 de novembre, de 9 a 14 h, la jornada AVANÇAT 3D,on les empreses podran conèixer de prop la tecnologia d’impressió 3D, els avantatges que comporta i l’impacte que està tenint en diferents sectors econòmics com a nova eina de disseny i de producció.

La jornada, organitzada perl’Ajuntament de Terrassa i el Centre Tecnològic Leitat, tindrà lloc a les instal·lacions del Centre Tecnològic Leitat.

AVANÇAT 3D reunirà les principals empreses tecnològiques líders de la fabricació additiva, com HP i Renishaw. La jornada també comptarà amb el testimoni de grans empreses que han adoptat la tecnologia, com Continental o Estamp.

Visita a una planta d’impressió 3D

Les persones assistents podran endinsar-se en el món de la impressió 3D a través de l’exposició exclusiva de peces impreses amb diferents tecnologies i materials i l’explicació guiada de professionals tècnics de Leitat. A més, podran visitar una planta pilot funcional d’impressió 3D.

Notícies relacionades

El Centre Tecnològic Leitat serà l’encarregat de moderar la jornada i presentar les principals característiques, avantatges i usos de la tecnologia de fabricació additiva davant altres models de fabricació tradicionals. També es donaran a conèixer les principals iniciatives que han sorgit en els últims anys a fi de potenciar el desenvolupament i l’adopció de la tecnologia en el teixit industrial: el projecteLlavor 3D, l’IAM 3D HUB o la 3D Factory Incubator.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA