ELECCIONS 10-N

La Creu Roja facilitarà el dret a vot de les persones amb mobilitat reduïda a Terrassa el 10-N

zentauroepp50208091 28 04 2019 papeletas y sobres de las elecciones generales  p191004184827

zentauroepp50208091 28 04 2019 papeletas y sobres de las elecciones generales p191004184827 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Terrassa ultima els preparatius per a la jornada electoral del diumenge 10 de novembre, en què laCreu Roja ha posat a disposició de qui ho necessiti un servei per facilitar el dret al vot de les persones amb mobilitat reduïda.

Tot i que el termini per sol·licitar per endavant aquest servei ha finalitzat, també existeix la possibilitat de demanar-ho el mateix dia cridant al telèfon 647 77 99 59, tot i que«no es garanteix la disponibilitat i es donarà prioritat a les persones que l’hagin reservat prèviament», expliquen des del consistori.

Estan cridades a les urnes un total de 156.327 persones a Terrassa. El dispositiu inclou 244 meses electorals repartides en 46 col·legis electorals (20 escoles, 16 equipaments cívics, cinc altres centres educatius i cinc equipaments diversos). La novetat serà la substitució de l’escola Santa Teresa de Jesús per l’Alberg Vallparadís.

Coordinació entre administracions

L’Ajuntament de Terrassa coordina el dispositiu electoral, amb la implicació d’altres administracions com la Junta Electoral de Zona i la Delegació del Govern. Més d’un miler de persones participen en l’operatiu.

El gruix correspon a 732 membres de meses i 141 representants de l’administració, a qui caldria afegir personal d’informació i notificació, conserges dels equipaments, equips de muntatge, personal de neteja i forces de seguretat, entre d’altres.

Informació de la jornada

L’Ajuntament de Terrassa engegarà un dispositiu informatiu per a la jornada electoral amb l’objectiu de mantenir informada a la ciutadania i els mitjans de comunicació a través de diferents canals.

Notícies relacionades

El web municipal tindrà un apartat dedicat a les eleccions, al qual es podrà accedir a través de la pàgina principal. En aquest apartat es podran consultar hora a hora les dades de participació en el municipi i, a partir de les 20 h, l’escrutini oficial. També es poden consultar els resultats de comicis anteriors.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA