SENSE PERMÍS DE CONDUIR

Denunciades dues persones per conduir per Terrassa sense tenir carnet

Al ser identificat, un dels conductors va manifestar que mai havia obtingut el permís de conduir, per la qual cosa va quedar denunciat i el vehicle, immobilitzat

foto-referencial-pm-trs-2

foto-referencial-pm-trs-2 / Ajuntament de Terrassa (Premsa)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Terrassa va interceptar dilluns passat dos conductors que circulaven sense haver obtingut el permís de conduir. El primer cas es va produir cap a les 11:00 h al carrer de Jacint Elías, quan el cos de policia local va detenir un conductor que circulava mentre manipulava un telèfon mòbil.

Al ser identificat, el conductor va manifestar que no havia obtingut mai el permís de conduir, per la qual cosa va quedar denunciat i el vehicle va ser immobilitzat.

Descobert després d’una infracció de trànsit

Més tard, a les 20:40, una patrulla de la Policia Municipal va aturar un altre vehicle que havia realitzat una infracció de trànsit a la rambla d’Egara.

Notícies relacionades

A l’identificar el conductor, aquest no va presentar cap permís de conduir. Al consultar les dades de la Direcció General de Trànsit (DGT), els agents van comprovar que no constava que aquesta persona hagués obtingut mai el permís, per la qual cosa es van iniciar les diligències corresponents.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA