MERCADERIA PERILLOSA

Desactivada l'alerta del Pla Transcat per l'incendi d'un camió que transportava gasoil i gasolina a la C-16 a Terrassa

La circulació en sentit nord ha quedat restablerta després que els Bombers hagin transvasat el producte que encara contenia el vehicle a la cisterna de recollida

foto 3549219

foto 3549219

1
Es llegeix en minuts
ACN

Protecció Civil de la Generalitat ha rebaixat a fase de prealerta el Pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat) per l’incendi, aquest dimarts,d’un camió que transportava gasoil i gasolina a la C-16 al municipi de Terrassa, concretament al punt quilomètric 19,9 en direcció a Manresa. 

Segons ha informat Protecció Civil el matí d’aquest dimecres, els Bombers ja han transvasat el producte que encara contenia el camió sinistrat a la cisterna de recollida. I a continuació es preveu la retirada de les restes del vehicle. 

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), la circulació per la C-16 en sentit nord ha quedat restablerta a les 7 del matí després d’haver-la tallat i haver desviat els vehicles per la sortida 19 Terrassa Sud-Les Fonts.

L’incendi al camió es va originar cap a les 2 del migdia de dimarts i va obligar a activar el pla d’emergències Transcat. A més de la circulació per carretera, es va haver de tallar la línia S1 dels Ferrocarrils de la Generalitat entre Terrassa Rambla i les Fonts. 

Notícies relacionades

Els Bombers van donar el foc per extingit cap a les 8 del vespre i el servei de Ferrocarriles també va quedar restablert.

Més notícies de Terrassa