COL·LECTIU VULNERABLE

Tot per Terrassa demana a Núria Marín que rectifiqui i que cap administració assumeixi el deute d'Endesa

La formació egarenca ha presentat una moció a la Diputació de Barcelona

jgblanco34031700 terrassa 25 05 2016 entrevista al alcalde jordi ballart foto161007174228

jgblanco34031700 terrassa 25 05 2016 entrevista al alcalde jordi ballart foto161007174228 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
ACN

Tot per Terrassa, partit fundat per l’exsocialista Jordi Ballart, ha presentat una moció a la Diputació de Barcelona en la qual demana a la presidenta, Núria Marínque rectifiqui les seves declaracions en què instava la Generalitat a assumir part del deute que reclama Endesa. La formació egarenca reclama fermesa i que aquest deute no sigui finançat per cap administració pública.

La iniciativa també demana als ajuntaments i a totes les administracions competents que utilitzin «les vies sancionadores de manera contundent, en cas que les subministradores elèctriques realitzin talls en llars o famílies no permesos per la llei 24/2015».

Segons Tot per Terrassa, el deute ha de ser condonat, ja que no existeix cap conveni entre la Generalitat i l’empresa que obligui al pagament, un posicionament que també han defensat des del’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE).

Drets energètics

Notícies relacionades

Així mateix, el partit també reclama a Endesa que «retiri l’amenaça als ajuntaments», i critica el to que utilitza quan s’adreça a representants legítims dels ciutadans. Quant a la Generalitat, Tot per Terrassa li demana que lideri la defensa dels drets energètics, especialment dels ciutadans més vulnerables.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA