CONDUCCIÓ TEMERÀRIA

La Policia Local de Terrassa deté un conductor ebri que circulava amb un vehicle robat

Els agents l'han parat després de cometre diverses infraccions de trànsit

cielo-terrassa

cielo-terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A les 4 h de la matinada d’aquest 19 de juliol, una patrulla de la Policia Municipal en servei de vigilància ha detingut un conductor per un presumpte delicte de furt d’ús de vehicle a motor. A més, al consultar les dades del vehicle, els agents han comprovat que el vehicle es trobava sense assegurança, per la qual cosa ha sigut sancionat el propietari.

La detenció

Els agents han observat un vehicle que circulava sense els llums encesos i han circulat després d’ell fent-li indicacions per aturar la marxa a la rambla de Francesc Macià.

El vehicle, no obstant, ha continuat i ha accedit al carrer de Provença, sense respectar el semàfor en fase vermella d’aquesta via amb l’avinguda de Béjar, lloc on finalment s’ha aturat. El conductor, que es trobava indocumentat, ha sigut sotmès a les proves d’alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,54 mg/l.

Notícies relacionades

Al no presentar cap identificació, una patrulla policial es va personar al lloc on el conductor va manifestar que residia. Allà, una persona ha confirmat que, efectivament, l’infractor residia allà des de feia poc temps, però que el vehicle que conduïa era de la seva propietat i l’havia agafat sense el seu permís, per la qual cosa presentaria denúncia per la sostracció.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments