RAP ESTIUENC

El cantant de Terrassa Lildami canta la nova cançó de l'estiu de TV3

El raper egarenc interpreta, acompanyat dels rubinencs Sr. Chen i Emotional Goku, el tema 'Anorac'

Seu principal de TV3

Seu principal de TV3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lildami, raper de Terrassa, canta la nova cançó de l’estiu de TV3, ‘Anorac’, acompanyat dels rubinencs Sr. Chen i Emotional Goku. El tema es va donar a conèixer poc després que el cantant egarenc fes públic un altre treball que també firma amb Sr. Chen i Emotional Goku, ‘El sermó’, que ja compta amb més de 130.000 visites a YouTube.

La cançó, encarregada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) als tres artistes vallesans, està composta de “ritmes llatins” acompanyats de “sons refrescants”, com va explicar Sr. Chen en la presentació del tema durant el programa ‘ Tot es mou’, a la televisió pública catalana.

"Ens han respectat molt l’estil. Nosaltres de vegades utilitzem el català barrejant-lo molt amb castellanismes", va afirmar Sr. Chen en declaracions al Diari de Rubí sobre l’encàrrec per a TV3.

L’èxit del rap en català

Notícies relacionades

Els tres artistes estan de moda i les seves aparicions públiques són cada vegada més freqüents. A finals de juny, van concentrar milers de persones durant el seu concert a la Festa Major , també han cantat en el Cruïlla i, al març, Lildami va rebre el ‘Premi Enderrock a Millor disc de hip-hop i músiques urbanes’, pel seu disc '10 vos guard’, on també col·laborava amb Sr. Chen.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA