ENERGIA SOSTENIBLE

Terrassa acull la IV edició del 'Som elèctrics!' al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

L'actual certamen se centra en l'autoconsum, l'autogeneració d'energia i en al paper que juguen les renovables

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Terrassa celebra la quarta edició del congrés sobre mobilitat elèctrica i transició energètica ‘Som elèctrics!’, que aquest any té per objectiu la necessitat d’aconseguir un nou model energètic que afavoreixi la implantació de nous exemples de mobilitat “per donar, així, resposta a la realitat social actual”, comenten des del consistori. En aquesta edició, el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya és l’encarregat d’acollir el certamen els dies 6 i 7 de juny.

L’actual certamen ‘Som elèctrics!’ se centra en l’autoconsum i l’autogeneració d’energia, com també en el paper que juguen les renovables, les administracions i les empreses per aconseguir aquest canvi de model. A més, tractarà sobre el lideratge de la mobilitat i transició a la Xina, la manca de liti i els reptes del transport marítim i terrestre. Els continguts s’estructuraran en dos blocs: d’una banda, la transformació i la conscienciació, i de l’altra, els nous sistemes de generació i consum energètic.

Un espai de debat

Un dels principals objectius de "Som elèctrics!" és convertir-se en un espai de debat i reflexió per analitzar la necessitat d’aconseguir un nou model energètic, que afavoreixi una penetració més gran dels nous models de mobilitat.

Notícies relacionades

L’acte inaugural ha comptat amb els parlaments del tinent d’alcalde en funcions de Territori i SostenibilitatMarc Armengol; del director del mNACTEC, Jaume Pernau; del director de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) i del màxim responsable de l’Agència Catalana del Patrimoni CulturalJosep Manuel Rueda

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments