ELECCIONS MUNICIPALS I EUROPEES

156.218 veïns de Terrassa convocats a les urnes per a les eleccions del 26-M

La Creu Roja coordinarà un servei especial perquè les persones amb problemes de mobilitat puguin acudir a votar

persona-votando

persona-votando / Manel Marqués Del Águila

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segons publica el Diari de Terrassa, un total de 156.218 egarencs podran exercir el seu dret a vot en les eleccions municipals i europees. S’obriran un total de 46 col·legis electorals, el mateix nombre que en les eleccions generals del 28-A, als quals els ciutadans podran acudir entre les 9 i les 20 h.

Transport per a les persones amb problemes de mobilitat

L’Ajuntament de Terrassa i la delegació local de Creu Roja han coordinat una vegada més el servei d’acompanyament a les persones amb problemes de mobilitat per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. "L’objectiu és facilitar l’exercici del dret de vot a la ciutadania de Terrassa amb problemes de mobilitat i sense mitjans propis per desplaçar-se fins al col·legi electoral", han explicat des del consistori.

Notícies relacionades

Els voluntaris i voluntàries de Creu Roja seran els encarregats d’acompanyar les persones que ho hagin sol·licitat en el seu col·legi electoral i de la posterior tornada al lloc d’origen. L’Oficina Local de la Creu Roja posa a disposició de la ciutadania, de forma gratuïta, un dispositiu format per un vehicle adaptat, una ambulància i quatre persones voluntàries.

Mésnotícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA