ELECCIONS MUNICIPALS

Lluís Puig, cap de llista de Junts per Catalunya a l'alcaldia de Terrassa

L'assemblea local de la formació ho va decidir en un acte en què l'exconseller va participar per videoconferència

Puig va agrair a Miquel Sàmper que li hagi cedit el seu lloc en la candidatura a les municipals per a la capital vallesana

llus-puig

llus-puig

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’exconseller de Culturai candidat de Junts per Catalunya al Senat espanyolper BarcelonaLluís Puigserà el cap de llista de la formació en les eleccions municipals de Terrassa. Així ho va decidir la secció local del partit en una assemblea que es va celebrar dimarts a la capital vallesana, en què Puig va participar per videoconferència.

Segons van explicar a l’ACN fonts de Junts per Catalunya, es tracta d’una decisió que feia mesos que s’estava gestant. El fins ara portaveu de la formació a l’ajuntament egarenc, Miquel Sàmper, ocuparà la segona posició de la llista i Meritxell Lluís, la parella de l’exconseller Josep Rull, serà la número tres.

Puig es mostra agraït per la decisió

Poc després que l’assemblea aprovés aquesta proposta, Lluís Puig va expressar la seva satisfacció amb un tuit. "Mai hauria imaginat servir la meva ciutat fins al punt d’anar primer de la llista de Junts per Catalunya en les eleccions municipals", va manifestar l’exconseller.

Notícies relacionades

Així mateix va agrair a Miquel Sàmper la seva "generositat" per haver-li cedit el seu lloc en aquesta candidatura, que també inclou l’exconseller Josep Rull o l’historiador Salvador Cardús.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments