Esports

Terrassa celebrarà els primers Corporate Games el setembre de 2019

A l'esdeveniment hi competiran atletes de tot Catalunya, Espanya i l'estranger

instalaciones

instalaciones

1
Es llegeix en minuts
ACN

El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, i el CEO de Catalonia Corporate Games (CCG), Mario Rigau, han firmat un acord de col·laboració per promoure els Catalonia Corporate Games, que se celebraran a Terrassa del 13 al 15 de setembre.

Es tracta d’un esdeveniment que reuneix empreses i corporacions perquè puguin incorporar la pràctica esportiva com a element actiu en l’aposta per la responsabilitat social corporativa. Inclou accions per augmentar la presència de la pràctica esportiva i hàbits saludables en l’entorn laboral, professional i empresarial. Terrassa és la primera ciutat catalana que acull un esdeveniment d’aquestes característiques que té lloc en diversos llocs del món des de fa 20 anys.

El conveni també preveu l’organització de les competicions Catalonia Corporate Games, European Corporate Games i World Corporate Games, i treballar per la candidatura catalana per als European Corporate Games, que es podrien celebrar el 2020 o 2021 a terres catalanes.

Els diversos complexos esportius de Terrassa acolliran un programa d’activitats diversificat i atractiu que conjuga pràctica esportiva, amb competicions de 15 especialitats, networking i activitat cultural i turística.

Els esports escollits per a aquesta edició són running, natació, bàsquet, futbol 7, futbol sala, tennis de taula, tennis, pàdel, bàdminton, golf, BTT, hoquei sobre herba 7, corssfit, ciclisme i escacs. Hi ha competicions de caràcter mixt i altres amb distinció entre categoria masculina i femenina.

Notícies relacionades

L’organització també recomana la inclusió d’atletes amb capacitats diverses dins dels mateixos equips. Poden participar als Corporate Games totes aquelles persones majors de 18 anys en representació d’una empresa o corporació.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Empreses