Educació

Terrassa formarà els entrenadors d'equips esportius juvenils per prevenir conductes masclistes

El ple recolza una proposta de la CUP en aquesta direcció i acorda incorporar-la en el nou Pla Director de l'Esport

foto 3460403

foto 3460403

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Terrassa formarà els entrenadors dels clubs esportius de base de la ciutat perquè siguin capaços de detectar conductes i comentaris potencialment afavoridors de violències masclistes i homòfobes.

Un total de 27 dels 26 regidors del ple han donat llum verda a una proposta de la CUP en aquest sentit i han acordat incloure aquesta mesura en el Pla Director de l’Esport, que actualment es troba en procés de redactat.

La CUP també aposta per estendre aquesta formació al professorat d’Educació Física, ja que es poden trobar “amb les mateixes conductes potencials”. També proposen la implantació de tallers d’Educació Sexoafectiva en tots els cursos de l’ESO.

Notícies relacionades

Ari Falcó, membre de la CUP Terrassa, explica que l’objectiu de la proposta “és dotar d’eines tots els entrenadors que treballin amb equips infantils i juvenils, de cara que puguin detectar entre els seus nois i noies aquest tipus de comentaris.” La finalitat és poder revertir la tendència, incidint positivament amb accions juntament amb el servei de Joventut i el de LGTBI.

Més notícies de Terrassa