Anar al contingut

Trànsit

Trànsit estudia implantar un carril segregat per a motos a la C-58

Aquesta actuació se suma a les obres d'ampliació en el tram entre Terrassa i Badia del Vallès per millorar la fluïdesa de la circulació

Europa Press

Trànsit estudia implantar un carril segregat per a motos a la C-58

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha apuntat la carretera C-58 com una "candidata important" per dur a terme una prova pilot que consistiria a construir un carril segregat per a motocicletes.

Segons han informat fonts de Trànsit, l’autopista del Vallès és una "de les candidates més importants" per acollir aquest projecte que persegueix descongestionar la via i oferir als motoristes de més seguretat.

Trànsit ha assegurat que la mesura “encara està encara en fase d’estudi" i que hi ha altres opcions on dur-la a terme, tot i que no han detallat un calendari d’implantació.

Actualment la C-58 està en obres d’ampliació en el tram entre Terrassa i Badia del Vallès, en un ramal de 4,5 quilòmetres, per millorar la fluïdesa de la circulació de vehicles, tant per sortir i incorporar-se a l’autopista com d’enllaç, a Badia, amb l’AP-7/B-30.

La Conselleria de Territori i Sostenibilitat va licitar les intervencions per valor de 17 milions d’euros el maig del 2018 i s’espera que estiguin acabades aquest estiu després de 15 mesos d’obres.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA