Sentència

Decreten presó per a l'home que assaltava dones en aparcaments del Vallès

El detingut es considera autor de dos robatoris amb violència i intimidació a Terrassa i Sant Quirze

zentauroepp29267202 sabadell 09 04 2015 reportaje seguimiento de la detencion de180608091452

zentauroepp29267202 sabadell 09 04 2015 reportaje seguimiento de la detencion de180608091452

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra de Sabadell van detenir el 14 de gener un home de 55 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació a dues dones en aparcaments comunitaris de Terrassa i Sant Quirze del Vallès, i el jutge ha decretat el seu ingrés a la presó.

El primer delicte el va cometre el 15 de desembre a Sant Quirze i, presumptament, va apuntar la víctima amb una pistola i li va tapar la boca amb la mà. Després d’això, la dona va haver de ser assistida a l’hospital de Terrassa per diverses ferides al cap, segons han informat els Mossos.

La dona va intentar resistir-se i el lladre la va colpejar amb la culata de l’arma al cap, fet que li va provocar diverses ferides, i la va obligar a entrar al vehicle i iniciar la marxa cap a un camí rural, on li va registrar el bolso i li va robar diners i el mòbil.

Una vegada li va sostreure les seves pertinences va tornar a emprendre la marxa amb el turisme, però aquesta vegada amb ell al volant i la víctima al seient del copilot per dirigir-se cap a Terrassa, on va fugir pel voral de l’autopista.

La policia catalana va iniciar una investigació, però en paral·lel des de la comissaria de Terrassa van començar una altra per un altre robatori semblant a la localitat, que es va produir el 9 de gener cap a les 20 hores.

La segona víctima va relatar que tornava a casa després de fer unes compres i es va enfrontar amb l’assaltant a l’entrada de l’aparcament de la comunitat de veïns. Després d’això, ell va acabar fugint.

Els treballs policials des de la comissaria de Sabadell van aconseguir identificar al suposat autor dels fets i es va preparar un operatiu per detenir-lo. En el moment de la detenció anava amb l’arma de foc amb què hauria comès els assalts, que va resultar ser d’aire comprimit.

Notícies relacionades

El 16 de gener va passar a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa, que va decretar el seu ingrés a la presó.

Més notícies de Terrassa