El 5è Circuit de Música Moderna de Terrassa tanca amb una assistència de prop de 500 persones

L'aposta pels grups locals emergents i el talent femení rep una bona acollida per part del públic

cmm a3 0918

cmm a3 0918

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cinquena edició del Circuit de Música Moderna de Terrassa, que va tenir lloc entre el 16 de novembre i el 22 de desembre, ha registrat un total de 490 espectadors, i ha superat amb escreix els 246 a què es va arribar en l’edició de l’any 2017, així com la del 2016, que, amb 430, va ser de les més exitoses fins aleshores.

Els grups que han participat en el circuit i les entitats del territori implicades en el projecte han mostrat un gran interès i compromís amb un cicle que aquest any es presentava amb una aposta clara per potenciar, difondre i promocionar el talent local emergent i amb un marcat accent del talent femení.

El programa del Circuit de Música Moderna el 2018 ha agrupat un total de sis actuacions que s’han dut a terme en diferents espais i equipaments de la ciutat, com la plaça de l’Assemblea de Catalunya, l’equipament socioesportiu de la Cogullada, el teatre de l’Associació de Veïns de Vilardell, el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer, el Casal de Can Parellada i el Casal Cívic del Pla del Bon Aire.

La programació es va iniciar divendres 16 de novembre amb l’actuació de Lildami, una de les veus més destacades del rap i trap en català, que va presentar els temes del seu últim treball 10vosguard a la plaça de l’Assemblea de Catalunya. Aquesta actuació va reunir 250 persones, i va resultar el concert de més afluència de la proposta d’aquest any.

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha volgut destacar que "el circuit de Música Moderna de Terrassa és una proposta per impulsar la creació de noves centralitats culturals i així aconseguir que l’oferta cultural de Terrassa arribi a tothom, que per les dades recollides i el grau de satisfacció rebut, ho hem aconseguit".

Per a Aguado, "és necessari que la proposta cultural i musical trepitgi el territori i que ho faci de la mà de diferents entitats i associacions veïnals, per potenciar, difondre i promocionar la feina dels artistes locals emergents".

Notícies relacionades

El Circuit de Música Moderna de Terrassa forma part del programa general de Cultura al territori, que respon bàsicament als criteris de cultura de proximitat i de fer arribar l’oferta cultural a tot el seu ampli ventall de formats i propostes, a tota la ciutadania.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Música